Παντζάρι detroit 601
Αυτή η ποικιλία με καλή αντοχή στη θερμότητα είναι αξιόλογη για την ποιότητα της λεπτής της σάρκας, που παραμένει πάντα πολύ κόκκινη, ακόμη και μετά το μαγείρεμα. Τα τεύτλα είναι εξαιρετικά σε σαλάτες, ωμά ή μαγειρεμένα και είναι επίσης ένα διακοσμητικό στοιχείο στα πιάτα μας.
Συμβουλές για το έδαφος:
Τα παντζάρια αυξάνονται σχεδόν σε όλα τα εδάφη και δεν απαιτούν πολύ χώρο. Το παντζάρι αγαπά τον ήλιο και το έδαφος που δεν είναι πάρα πολύ υγρό. Για να μειώσετε τον κίνδυνο της μεγάλης αύξησης ζιζανίων που θα εμποδίσουν την ανάπτυξη των σπόρων, περιμένετε μέχρι η θερμοκρασία του εδάφους φτάσει τους 10ο C.
Συμβουλές σποράς:
1. Σπορά κατευθείαν στο έδαφος από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο.
2. Συγκομιδή από Ιούνιο έως Οκτώβριο
Συγγενικά φυτά:
Τα τεύτλα αγαπούν την συντροφιά του κρεμμυδιού, επειδή η ένωσή τους διασφαλίζει σημαντική συγκομιδή.